Moneda:

Service/Reparatii

Service Si Repartii Arme si alte echipamente Paintball

Pe langa vanzare si distributie de echipamente, accesorii, piese, facem si service si mentenanta la arme/marcatoare de paintball, loadere si sisteme HPA. Suntem specializati pe diverse branduri, cum ar fi Tippmann, Empire, BT, MilSig, GoG/SmartParts, Azodin, Dye, Proto si Spyder, si altele.
Doar sa spuneti ce Marcator (brand si model) aveti si care este problema (simptomele) si vom face tot posibilul pentru a va ajuta. Deci, daca aveti probleme cu marcatorul, incarcatorul sau regulatorul buteliei de Aer Comprimat, nu ezitati sa ne contactati.


Inainte de a trimite echipamentul dvs. la magazinul nostru:
1.Contactati-ne pentru a verifica daca va vom putea ajuta cu echipamentul dvs.
2.Verificati marcatorul sau incarcatorul cu un set de baterii noi - in cazul in care aveti echipamente care functioneaza cu baterii (va recomandam sa utilizati baterii produse de branduri cunoscute - alcaline sau dedicate). Poate a fost o problema aparuta din cauza bateriilor slabe.
OBS: Daca echipamentul dvs functioneaza totusi corect, vom percepe o taxa suplimentara pentru o verificare detaliata

Preluarea echipamentului de la dvs.
1.Echipamentul dvs va fi preluat de catre noi, prin curier (contra cost / contract curier - cost ce va aparea in factura finala).
2.Indepartati orice vopsea sau resturi de pe marcatorul sau incarcatorul dvs daca puteti (percepem o taxa suplimentara pentru curatarea echipamentului)
3.Taxam suplimentar atunci cand armele sau incarcatoarele sunt dezasamblate si le primim pe bucati (daca totusi trimitei pe bucati, va rugam sa va asigurati ca trimiteti toate piesele, componentele si accesoriile)
4.Pentru ca echipamentul dvs sa poate fi preluat, aceasta trebuie sa fie ambalat corespunzator (cutie originala/cutie carton/folie/etc) pentru a preveni deteriorarea lor pe timpul livrarii
5.In cazul in care aveti 2+ marcatoare/arme, pentru a reduce greutatea coletului, va recomandam sa trimiteti doar 1x teava / 1x cot / etc

Procedura Service/Reparatii la marcatoare/arme:
1.Testare (mecanic si sub presiune)
2.Gresare (optional)
3.Dezasamblare
4.Degresare (optional)
5.Curatare (Dupa caz. +polish interior)
6.Constatare
7.Informare client legat de piesele ce trebuiesc schimbate + cost final
8.Comandat piese (in caz ca nu sunt pe stoc)
9.Schimbat piese / oringuri / etc defecte sau uzate
10.Gresare
11.Testare (mecanic si sub presiune)
12.Cronografiere (masurare viteza/fps) + reglare
13.Expediere catre client

 

Costul pentru Piesele de schimb se percep separat in conformitate cu lista de preturi actuala. Veti fi informat cu privire la costul si necesitatea inlocuirii oricaror parti/piese suplimentare.

Daca aveti vreo indoiala cu privire la marcatorul, rezervorul sau incarcatorul dvs. ca nu functioneaza bine, puteti sa ne contactati. Mai jos gasiti contactul consultantului nostru care va va ajuta cu placere.
Tel: +4 0740 099 593
Email: office@terranpaintball.ro

Scopul nostru este de a repara echipamentul dvs. cat mai repede posibil, dar uneori exista o lista de asteptare si reparam echipamentele in ordinea sosirii lor.
Perioada de reparare este de 1zi pana la 14zile. In anumite cazuri, serviciul poate dura putin mai mult.

Reparatiile in garantie:
Reparatiile in garantie sunt posibile numai pentru echipamentele achizitionate de la noi, fiind necesar sa prezentati factura.
Garantia acopera orice defecte si defectiuni care decurg din raspunderea producatorilor. Perioada de garantie pentru toate echipament achizitionat de la Terran Paintball este de 12 luni.

Serviciul in garantie nu include:
1.Inlocuirea bateriei din marcatoare sau incarcatoare
2.Inlocuirea supapelor de supra-presiune de pe regulatoarele/valvele buteliilor
3.Defectiuni mecanice care apar ca urmare a utilizarii necorespunzatoare

Daca credeti ca echipamentul pe care l-ati cumparat de la noi nu functioneaza corespunzator, contactati-ne si anuntati-ne. Daca instructiunile noastre nu va vor ajuta, trimiteti echipamentul dvs. la noi si vom avea grija de el.

Poti sa-ti aduci personal echipamentul la magazinul nostru, asta doar dupa ce ne contactati telefonic. Programul nostru este de la 9 la 17, de luni pana vineri. Puteti de asemenea sa trimiteti ce aveti de reparat prin curier sau Posta. Aveti adresa noastra mai jos:

TERRAN SPORTS SRL
Arad, Calea Bodrogului Nr.2-10 - RomaniaCategorii Produse

Ultimele articole

Terran Paintball
-Proprietar- 

SC TERRAN SPORTS SRL
Nr.Reg.Com.: J02/161/2008   
C.U.I.: RO 23156514
Sediu: ARAD, Str. I.L.Caragiale, nr.22, 310084
Punct de lucru/DEPOZIT: ARAD, Calea Bodrogului Nr.2-10 (Incinta TITUS SRL)
Telefon: +40740.099.593,  +40726.18.22.13
Fax: +4-0257.28.28.29
Email: office[at]terranpaintball.ro, terran.paintball[at]gmail.com
Skype: terran.sports

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul terran paintball!


ANPC-Sol Litigii

ANPC-Sol Online