Moneda:

Despre paintball

 

Paintball-ul este un sport extrem la care jucătorii participă individual sau în echipă. Scopul jocului este eliminarea adversarilor prin marcarea lor cu capsule din gelatină umplute cu un amestec colorat pe bază de apă(denumite paintballs- bile cu vopsea). Aceste proiectile sunt propulsate cu ajutorul unor instrumente denumite marcatoare sau arme de paintball. Aceste marcatoare functionează, la rândul lor, cu butelii de dimensiuni reduse, umplute cu Dioxid de Carbon(CO2), Aer Comprimat sau Azot. La impactul cu un obiect, bila se sparge iar continutul se împrăștie si marchează cu vopsea locul respectiv.


Acest joc este practicat È™i la nivel de sport profesionist. Acest lucru implică competiÈ›ii naÈ›ionale È™i internaÈ›ionale, echipe profesioniste, ligi, etc. Paintball-ul este folosit È™i în cadrul forÈ›elor de ordine È™i chiar în armată în scopuri de antrenament.


Paintball-ul este practicat pe terenuri exterioare sau interioare de dimensiuni variate. Un teren de joc este presărat cu obstacole naturale sau artificiale pe care participanÈ›ii le folosesc pentru a se ascunde. Regulile după care se desfășoara un joc sunt, de asemenea, variate, È™i pot include capturarea steagului, eliminare, limitarea numărului de proiectile folosite, apărarea sau atacul unei anumite zone sau punct de pe teren, etc. În funcÈ›ie de tipul de joc, o partidă se poate desfășura în căteva minute sau chiar în câteva zile, în cazul jocurilor de tip scenariu. 

Categorii Produse

Ultimele articole

Terran Paintball
-Proprietar- 

SC TERRAN SPORTS SRL
Nr.Reg.Com.: J02/161/2008   
C.U.I.: RO 23156514
Sediu: ARAD, Str. I.L.Caragiale, nr.22, 310084
Punct de lucru/DEPOZIT: ARAD, Calea Bodrogului Nr.2-10 (Incinta TITUS SRL)
Telefon: +40740.099.593,  +40726.18.22.13
Fax: +4-0257.28.28.29
Email: office[at]terranpaintball.ro, terran.paintball[at]gmail.com
Skype: terran.sports

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul terran paintball!


ANPC-Sol Litigii

ANPC-Sol Online