Moneda:

Cum comand?

Comanda pe site:
Pentru a lansa o comanda prin intermediul magazinului online puteti sa va inregistrati cu o adresa de mail valida sau puteti sa ne furnizati doar informatiile strict necesare finalizarii comenzii.
Daca deja v-ati inregistrat (aveti cont) va puteti autentifica.

Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul "Cumpara/Cumpara acum". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.
Chiar daca unele produsele nu sunt “Disponibile” sau “Stoc limitat”, ci “Intreaba”/”La comanda in X zile”/”In stoc la furnizor” ele pot fi adaugate in cosul de cumparaturi.

Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe Cosul de cumparaturi (in stanga). Pentru a trimite comanda faceti click pe butonul "Finalizeaza".
In momentul imediat comanda dvs va fi trimisa catre noi, si va trece in asteptare. In cel mai scurt timp posibil vezi fi contactat pentru a fi informat(a) legat de Disponibilitate Stoc si Timpul de livrare.

Daca v-ati inregistrat aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea istoric comenzi, alte informatii detaliate pot fi gasite accesand contul meu.

 

Comanda telefonica sau prin SMS:
Pentru comanda telefonica sunati la numarul de telefon: +4 0740 099 593. Pentru aceasta va rugam sa aveti scrise undeva produsele dorite, cat si codul lor.

In cazul in care toti operatorii sunt ocupati, vom retine numarul de telefon de pe care ne-ati apelat, si veti fi contactat cat de repede posibil.

Puteti trimite un SMS la numarul +4 0740 099 593.

Comanda se inregistreaza pe baza codurilor produselor dorite. Codul Terran Paintball se regaseste sub numele produsului.

 

Comanda la sediu:
Comenzile la Showroom-ul Terrran Paintball se pot plasa oricand in timpul programului de lucru.

 

Daca doresti ceva ce nu ai gasit in magazinul nostru online, nu ezita sa ne contactezi si vom face tot ce putem să oferim solutia ideala.

Trimite un email la office[at]terranpaintball.ro

 [at]=@  ;)

 

Categorii Produse

Terran Paintball
-Proprietar- 

SC TERRAN SPORTS SRL
Nr.Reg.Com.: J02/161/2008   
C.U.I.: RO 23156514
Sediu: ARAD, Str. I.L.Caragiale, nr.22, 310084
Telefon: +40740.099.593,  +40726.18.22.13
Fax: +4-0257.28.28.29
Email: office[at]terranpaintball.ro, terran.paintball[at]gmail.com
Skype: terran.sports

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul terran paintball!